5 tips der vil hjælpe dig efter din brystforstørrelse

Det er vigtigt at forstå, at den opsving oparbejde efter en brystforstørrelse MED eget Fedt varierer fra patient til patient, og lige vigtigt, typen og antallet af procedurer du gennemgå.

Eller flere procedurer til side, det er vigtigt at overveje at den fysiske og følelsesmæssige problemer der kan opstå under opsving. Som din kirurg vil fortælle dig efter din BRYSTforstørrelse eller brystoperation, er det vigtigt at ikke rush genrejsnings processen som giver din krop til at helbrede korrekt vil føre til mere givende resultater. Nedenfor er nogle tips til et sundt og tilfredsstillende genopretning:

brystoperation brystforstørrelse med fedt

1. Hvis du gennemgå enhver form for kirurgi til ansigt, herunder en ansigtsløftning,næse kirurgi eller blepharoplasty, er det vigtigt at anvende is ifølge din kirurg rådgivning. Selvom din kirurg har bandager det kirurgiske område, skal du med jævne mellemrum is området. Sørg for at spørge din kirurg for hans eller hendes råd om, hvorlænge du skal gøre dette.

2. Planlæg din restitutionstid. Afhængig af operationen, kan restitutionstid variere fra dage til et par uger. Holde dette i tankerne, da det påvirker dit arbejde, familieog sociale tidsplaner efter operationen.

3. Vær realistisk i din forventninger. Lad os se det i øjnene, du vil se værre før det bliver bedre. Næsten alle typer af kosmetiske kirurgi procedurer indebærer blå mærker og hævelse. Dine reelle resultater vil ikke afsløre sig for et par dage (eller længere) ikke panik! Lad den naturlige helingsproces finder sted. Hvis du har mistanke omen problem, se din kirurg straks.

4. Følg din kirurg retningslinjer. Om det er at tage ordineret medicin eller når at genoptage regelmæssig motion, eller hygiejne instruktioner, din kirurg kan give den bedste rådgivning til en sikker og sund opsving.

5. sørge for pleje i de første 4872 timer efter operationen. Selvom du måske tror, du kan genoptage dine normale rutiner, vil at have nogen der kan hjælpe dig bringe fred i sindet og tillade den helbredende proces forekommer normalt og med færre forstyrrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *